| Dnevnik jednog prolaznika | |
|
Autor | Poruka |
---|
Admin

Broj poruka : 232 Datum upisa : 11.05.2013 Godina : 60 Lokacija : Kučevo,Srbija
 | Naslov: Dnevnik jednog prolaznika Pon Maj 27 2013, 16:23 | |
| Bežim
Bežim od svih vrsta ogledala bilo ona velika ili mala jer strah me da pogledam u oči umornoj žrtvi sopstvenih ideala
Ignorišem sve koji bi da mi opet prodaju ljubavnu bajku jer mogao bih zbog nje da zamrzim i sestru i majku
Izbegavam one koji još iz daljine liče na prijatelje moje mnoge kojima sam bezdušno bacao poverenje pod noge
Klonim se starih mesta ulica i kalendara Bežim od svega što me na mene bivšeg podseća al ne mogu od onog što nosim što osećam što razara _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
Poslednji izmenio Admin dana Sub Jun 08 2013, 13:34, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Uto Maj 28 2013, 11:06 | |
| Život je dar
Dok jedni žive ko crkveni miševi u olizanim naćvama i ipak imaju petlju i u grudima i u gaćama da se smeju svojim nedaćama
Dotle drugi čiji je jedini moto kako beskompromisno oploditi već basnoslovni konto jadikuju nad nesrećnim životom
Zaboravljajući pritom ono što je bitno da je život čudo božiji dar i jedinstveni motiv a to što je ponekad plav a ponekad siv pa nije ni on za sve kriv _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
|
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Sub Jun 08 2013, 23:46 | |
| Znam
Znam da me još uvek voli i da bi me pravila od blata u ove kišne dane ali se plaši prepoznaće me njen tata direktor ciglane
Joj kad bi saznao zbog koga nema sreće njegova miljenica njegove oči uplakane bio bih vanredno prepečen u furuni njegove ciglane
I uvek je tako kad je se setim danima osećam da sam nakrivo nasadjen i crnji od misli koje mi glavu pune kao da sam prekasno izvadjen iz te garave furune _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
Poslednji put izmenio Admin dana Ned Jun 09 2013, 11:17, izmenio ukupno 4 puta |
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Ned Jun 09 2013, 07:13 | |
| Šta 'oćeš
Šta 'oćeš da od naših uspomena koje je razbuco vetar napravim memorijalni centar sa bistom pobednika i da u svakom ćošku bude tvoja slika
Da napravim atrakciju za celu naciju koju će godinama posle nas obilaziti djačke eskurzije kao Mačkov kamen...Vido ili Zejtinlik Zar hoćeš stvarno da od propasti naše napravimo spomenik
Kao da ti nije dovoljno bilo što mi se posle nas srce zauvek skamenilo _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
Poslednji izmenio Admin dana Ned Okt 27 2013, 18:47, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Sre Jun 12 2013, 16:16 | |
| Promeni bar nešto Ja ne znam odakle crpiš inspiracijuza tako veliku sekiracijuali bar ne pravi od toga senzacijunevoljama svojim ne zabavljaj nacijupromeni taktiku i lokacijupredji na trpljenje i konspiracijujer dušmani strpljivo vrebaju situacijuda od tvojih muka naprave zajebanciju _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
|
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Sre Jun 19 2013, 14:05 | |
| Bar da si tu
U mom stanu je kao u inkubatoru...jaja provrela...pilići samo što se nisu...a ja ne znam kako da oteram pomisao uzurpatorsku..zbog koje osećam vrelinu tvoga tela...kao da si blizu.Klima uzalud duva i zidove hladi al ne može želju da smiri da je stiša...da mi srce s pameću ne zavadi O kako bi sad prijala jedna dobra kiša..Bar da si tu da se zagrlimo ...klin klinom da izbijemo...Poljupcima vrelim vatru da ugasimo...Da od čežnje više ne bolujemo...Da ne gledam više kao iz beduinskog šatora u kom su mi samoća i vrelina jedini gosti..veliku kolonu pijanih svatova koja te bezdušno odvodi iz moje nedosanjane budućnosti...ne dajući da se sa tobom oprostim _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
|
|
 | |
Lj

Broj poruka : 63 Datum upisa : 23.05.2013 Godina : 55 Lokacija : Beograd
 | Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Čet Jun 20 2013, 10:18 | |
| |
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Pet Jun 28 2013, 04:46 | |
| Hvala,Ljiljo   _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
|
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Uto Jul 02 2013, 22:31 | |
| Ima ....nije da nema
Ima pesnika koji bi svaku vlast da naruže a da podmetnu guzu svoje najdraže muze. Pa da se posle, obožavaocima žale, kako su im se muze prokurvale. Umesto, da se svojim muzama zahvale, što su im guzama obraz sačuvale. _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
|
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Sub Jul 06 2013, 15:34 | |
| Džaba ti jaja
Džaba ti jaja kao u noja kad živiš u magli nespokoja. Moraš da misliš na ugled svoj, a ne da rezonuješ kao noj. I kad ti se na glavu sruši tavan, moraš sačuvati duh uspravan, a ne zbog svake benigne sitnice da strepiš poput prepelice. Jer kad god u pesak glavu staviš neko će s ledja,diverziju da ti pravi. _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
|
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Pon Jul 08 2013, 16:51 | |
| Sanjam
Ponekad sanjam da se davim u njenim očima plavim i dok talasi morske pene kidišu ko hijene na mene na vidiku nema nikog da mi makar molitvom reč utehe ponudi sve dok se ne probudim na pustom jastuku našem i ne odbolujem što sam spašen _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
Poslednji izmenio Admin dana Uto Jul 09 2013, 16:30, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
Nadežda

Broj poruka : 134 Datum upisa : 26.05.2013
 | Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Uto Jul 09 2013, 13:53 | |
| - Admin ::
- Sanjam
Ponekad sanjam da se davim u njenim očima plavim i dok talasi morske pene kidišu ko hijene na mene na vidiku nema nikog da mi makar molitvom reč utehe ponudi sve dok se ne probudim na pustom jastuku našem tužan što sam spašen
lepo. |
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Uto Jul 09 2013, 16:28 | |
| Hvala,Nadja _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
|
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Čet Jul 11 2013, 16:52 | |
| Slika i prilika
Šta je reč,nego slika i prilika svakog govornika. Mogućnost da svoj pečat ostavi, rečju koja će il da ga proslavi, ili će zbog nje da poplavi kada na obećanje zaboravi, a onda poput davljenika da je proglasi za izdajnika. _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
Poslednji izmenio Admin dana Ned Okt 27 2013, 18:50, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Pet Jul 12 2013, 16:40 | |
| Pravićeš me ti od slame Pravićeš me ti od slame Da u vrtu plašiš vrane Kad se na tvoje nevene ostrve I da tvoji ne shvate iz prve Kad nas tamo zateknu same Da ti još fali moje rame Jer koja bi se pamet toga setila Da si strašilu život posvetila I da ti moja kreatura služi Samo da se braniš od misli tužnih _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
Poslednji izmenio Admin dana Ned Okt 27 2013, 18:51, izmenjeno ukupno 1 puta |
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Sub Jul 13 2013, 16:38 | |
| LavirintKo jednom u tvoje oči zadje ne ume izlaz da nadje jer na pragu očiju tvojih samo ulaz postoji  _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
|
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Pon Jul 22 2013, 13:55 | |
| Ne volim šminku
Ne volim plastiku Ni našminkane silikone Koristim domaći sapun Nikako šampone
Ne volim gelove Mirise i kreone Volim prirodni kontakt Ne trpim ku.tone
Ni recepte čistunaca koji se groze mikronskih mrlja Jer ljubav ako je čista ne može ništa da je isprlja _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
|
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Uto Jul 23 2013, 17:33 | |
| SMS
Moja draga je sad na crnogorskom primorju otišla je sa decom da se nadiše zavičaja
Retko se čujemo telefonom zbog skupoće medjunardnog saobraćaja
Ponekad samo porukom pitam je za decu i molim (jer briga me koliko će para da spiska) da vodi računa da je ne presoli jer zna da patim od visokog pritiska _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
|
|
 | |
Admin

| Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika Sub Avg 17 2013, 14:42 | |
| Prolaznici
Ljudi dolaze i odlaze kao da prate zov dalekih iskonskih puteva jer putevima se ponekad teško odoleva
Jedni odu i zaborave da se vrate kao da se boje da će TV preplatu da im naplate
dok se mnogi vraćaju pre nego što ih se uželimo drugi odlaze i vraćaju se tek kad ih se setimo _________________ Budi uvek ono što jesi,jer niko to ne ume bolje od tebe.
|
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Dnevnik jednog prolaznika  | |
| |
|
 | |
| Dnevnik jednog prolaznika | |
|